ĐE JE BA ZAPELO? Lateov agent kaže da nije siguran da dolazi u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 13:12

ĐE JE BA ZAPELO? Lateov agent kaže da nije siguran da dolazi u Zvezdu

Uskoro će se znati gde nastavlja karijeru.

FK Crvena zvezda se polako sprema za Ligu šampiona, ali najveće pojačanje nikao da stavi paraf na ugovor. To je napadač Emanuel Late Lat iz Atalante, za kojeg su crveno-beli kako se spekuliše spremni da plate 3,5 miliona evra.

Delovalo je da je sve gotovo, ali Izgleda da nije. Agent fudbalera iz Obale Slonovače, iako su mnogobrojni mediji preneli vest o tome da su Zvezda i Atalanta postigli dogovor, izgleda da i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << merka ponude.

- U ovom momentu nije baš siguran da li će u Zvezdu. Procenićemo šta je najbolje. Dosta ponuda je stiglo, a ipak mora se uzeti u obzir da on dolazi iz velikog kluba kao što je Atalanta - rekao je Late Latov menadžer za italijanske medije.

Ne zne se šta se dešava, niti "đe je ba zapelo", ali ubrzo ćemo znati da li dolazi ili ne.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.