Izvor: B92, 02.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac za B92: "Iznenadićemo mnoge"

Početak NBA sezone zakazan je za 2. novembra, a iza nas je leto koje je donelo mnogo velikih promena. Posle osam godina šetnje od Karoline do severa Kalifornije, u svoj prvi NBA klub vratio se Vlade Divac.

Da ironija bude veća, Divac će u Lejkersima igrati u tandemu sa Kobijem Brajantom, igračem za kojeg je zamenjen u leto 1996. godine. Posle velikih promena i odlaska Šakila O'Nila Lejkersi više nisu u krugu najvećih favortia, a neki od najvažnijih sportskih medija u SAD dovode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pitanje njihov plasman u plej of.

U razgovoru sa Bracom Đorđevićem Vlade Divac je najavio da "neverne Tome" očekuje iznenađenje.

"Mi smo nova, mlada ekipa i mnogi nas ne svrstavaju u favorite, što je OK. Ni ne bi trebalo da budemo favoriti, ali sam siguran da ćemo iznenaditi mnoge i napraviti dobar rezultat na kraju, pogotovo jer imamo Brajanta. On je po meni, sigurno najbolji košarakaš sveta u ovom trenutku i svi mi moramo da budemo u funkciji da pomognemo njemu da ostvari svoj cilj, a to je da ponovo osvoji titulu sa Lejkersima".

Opširniji razgovor sa srpskim veteranom NBA lige pročitajte ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.