Divac se okružuje saigračima iz reprezentacije: Zvao i Drobnjaka u Sakramento

Izvor: Blic, 16.Avg.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac se okružuje saigračima iz reprezentacije: Zvao i Drobnjaka u Sakramento

Kolonija naših bivših košarkaša u Sakramentu mogla bi da ima tri člana, jer Vlade Divac, potpredsednik Kingsa zadužen za sportska pitanja, planira da se okruži ljudima od poverenja i dovede Predraga Drobnjaka za skauta.

"Kraljevi" su poslednjih godina tavorili na dnu NBA lige i upomoć su pozvali legendarnog asa, koji nas je u prošloj deceniji zajedno sa Peđom Stojakovićem, Krisom Veberom, Majkom Bibijem i ostalima terao da noćima budemo budni zbog njih.

Divac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je započeo potpuno renoviranje Sakramenta, kako igračkog kadra oko prve zvezde Demarkusa Kazinsa, tako i upravljačke struktutre.

Stojakoviću je ponudio da se vrati u Kaliforniju i bude mu jedan od najbližih saradnika zadužen za odnose sa igračima, a sada je pozvao još jednog nekadašnjeg reprezentativnog saigrača, Predraga Drobnjaka, da im se pridruži, prenosi sajt "Eurohups".

Bivšem snažnom centru nudi ulogu skauta, verovatno zaduženog za evropsko tržište.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.