Divac posetio Samsungov štand

Izvor: B92, 15.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac posetio Samsungov štand



Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac posetio je štand "Samsungovog festivala trčanja" na beogradskom Trgu Republike i na taj način podržao tradicionalnu atletsku manifestaciju rekreativaca, koja će sutra na Ušću biti održana pod sloganom "Zamislite da donesemo osmeh".

Festival se 11. put održava istovremeno u sedam zemalja Centralne Evrope, a u srpskoj prestonici u njemu svake godine učestvuje u proseku oko 10.000 trkača koji nakon takmičenja, bez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obzira na plasman, dobijaju na poklon majicu i učestvuju u nagradnom izvlačenju za neki od "Samsungovih" proizvoda.

U sklopu Festivala održava se i humanitarna akcija, a prikupljena sredstva ove godine namenjena su za opremanje bolnice u Divčevom rodnom Prijepolju.

Početak zabavnog programa Festivala je sutra u 9.30 časova, a strat Trke zadovoljstva u 11 sati na platou ispred poslovnog centra "Ušće".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.