Divac podsetio Šeka na floping“

Izvor: Sportal.rs, 20.Okt.2014, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac podsetio Šeka na "floping“

Vlade Divac i Šakil O'Nil vodili su veliku borbu na parketu dok je sadašnji predsednik Olimpijskog komiteta Srbije igrao sa Sakramento Kingse, a O'Nil za Los Anđeles Lejkerse.

Tokom promotivnog putovanja u Kini prisetili su se starih dana, tačnije Divac je podsetio Šeka na borbu ispod koša. Divac je našalio sa bivšim rivalom. Imitirao je poznatu odbrambenu strategiju, verovatno jedinu koja je mogla da igra protiv gorostasnog centra Lejkersa.

Podsećanja radi, Divac je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << bio poznat po "flopingu", odnosno bacanju unazad kako bi iznudilo faul u napadu protivnika. U velikoj meri mu je uspevalo da na taj način izađe na kraj sa Šekom.

OVDE možete pogledati kako se Divac našalio sa O'Nilom.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.