Divac glatko odbio Medžika Džonsona

Izvor: Press, 21.Jun.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac glatko odbio Medžika Džonsona

Sjajna humanitarna akcija Mesija i buduće supruge.
foto:b92.net
Kingsi na ovogodišnjem draftu imaju petog i desetog pika prve runde, što ih stavlja u odličnu poziciju da izaberu pametno i dobro.
To znaju i Lejkersi, pa su pokušali da svog drugog pika daju u zamenu za petog i desetog, međutim prema američkim medijima Sakramento je to odbio.
Podsećamo, Kingsi imaju svoj peti pik >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Nju Orleansov deseti, koji im je priprao posle trejda Kazinsa u Pelikanse.

Lejkersi su pokušali da naprave drugi trejd u kratkom roku, pošto su prethodno u zamenu za Dianđela Rasela i Timofeja Mozgova dobili Bruka Lopeza i 27. pika na ovogodišnjem draftu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seltiksi spremaju veliki trejd sa Niksima! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017

Kako prenose mediji iz SAD, Boston će pre drafta pokušati da obavi razmenu za ekipom iz "MSG-a"...Boston je nedavno obavio trejd sa Siksersima, poslali su pravo na prvog pika na predstojećem draftu u Filadelfiju, u zamenu za trećeg pika, kao i za pikove prve runde na naredna dva drafta...Tako Seltiksi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.