Dirljiv oproštaj Pelea od Maradone, posle ovoga će mnogi shvatiti da su pogrešili (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 16:01

Dirljiv oproštaj Pelea od Maradone, posle ovoga će mnogi shvatiti da su pogrešili (foto)

Ikona brazilskog fudbalera rekla zbogom preminulom argentinskom asu.

Najbolji brazilski fudbaler svih vremena Pele oprostio se putam Instagrama od nedavno preminulog Dijega Armanda Maradone, naglasivši da je svet gubio vreme poredeći ko je između njih dvojice kvalitetniji.

"Već je prošlo sedam dana od kad si nas napustio. Mnogi ljudi su voleli da nas upoređuju i tako je bilo čitav život. Bio si genije koji je očarao svet, mađioničar sa loptom u nogama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Istinska legenda. Ipak, pre svega, za mene si bio sjajan prijatelj, sa još većim srcem" - počeo je Pele oproštaj putem popularne društvene mreže.

Dodao je da bi svet bio bolji kada bismo pravili manje poređenja i umesto toga više se divili jedni drugima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Emotivni Pele: Volim te, Dijego

Izvor: RTS, 03.Dec.2020

Legendarni Brazilac Pele emotivnom porukom se oprostio od preminulog Argentinca Dijega Armanda Maradone. . "Bog fudbala" preminuo je 25. novembra od posledica srčanog udara, a Pele se još jednom oprostio od Maradone, objavom na Instagramu..."Danas je sedam dana otkako si...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.