Direktor policije o hapšenju Prijovića: Objasnio grešku fudbalera, ali i odgovornost organizatora

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2020, 12:47

Direktor policije o hapšenju Prijovića: Objasnio grešku fudbalera, ali i odgovornost organizatora

Direktor policije Vladimir Rebić potvrdio je da je fudbalski reprezentativac Aleksandar Prijović priveden juče, ali ne zbog kršenja policijskog časa, nego zbog okupljanja u restoranu Direktor policije Vladimir Rebić potvrdio je da je fudbalski reprezentativac Aleksandar Prijović priveden juče, ali ne zbog kršenja policijskog časa, nego zbog okupljanja u restoranu.Rebić je gostujući na RTS-u rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da je Prijović sa još 17-18 osoba pre početka zabrane kretanja, oko 14 časova, otišao u jedan prestonički hotel.Oni su, objašnjava Rebić, pili piće u lobiju hotela."Njihov propust je što su ušli u restoran i bilo ih je više od pet. Odgovornost je obostrana - i pojedinačna, ali i organizatora. Postoji odluka Vlade da oni koji se bave tom delatnošću ne mogu isporučivati piće i hranu već samo dostavu", rekao je Rebić.Naveo je da su Prijović i ostale osobe odvedeni kod tužioca.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Fudbaler Aleksandar Prijović uhapšen zbog okupljanja u restoranu, šest lica sklopilo sporazum o kućnom zatvoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2020

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je večeras da ima informaciju da je tokom dana pet ili šest lica, od 22 uhapšenih u jednom beogradskom hotelu, sklopilo sporazum o priznanju krivice i njima će biti određen kućni zatvor od tri meseca...Rebić nije precizirao da li je među njima i fudbalski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.