Direktor Manrese: Cvetković je veliko pojačanje

Izvor: B92, 26.Jul.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Manrese: Cvetković je veliko pojačanje

Sportski direktor Manrese Peter Romero je nakon potpisivanja ugovora sa Aleksandrom Cvetkovićem istakao da će on biti važno pojačanje španskog kluba.

"Cvetković će biti važan igrač za ekipu, on je sjajan organizator ige i nadamo se da će nastaviti sa dobrim paritjama iz prošle sezone. Dugo smo razmišljali o poziciji plejmejkera posle odlaska Džermejna Tomasa, srpski košarkaš zna i da pogađa i da igra obranu“, izjavio je Romero

Pored Cvetkovića, ’crno bele’ su napustili Edo Murić koji bi trebalo pojačati Banvitu i Petar Aranitović koji će sa Cvetkovićem ponovo sarađivati, ali ovoga puta u španskom klubu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.