Direktor ABA o specijalnoj pozivnici Evrolige - Ima nade, ovo su konkurenti!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor ABA o specijalnoj pozivnici Evrolige - Ima nade, ovo su konkurenti!

Ko će dobiti specijalnu pozivnicu za Evroligu?

Da li će Partizan, Cedevita ili Budućnost naredne sezone igrati Evroligu?

Teško, ali ima šanse.

Direktor ABA lige Krešimir Novosel je govorio o tome, istakao je da sve ono što se dešavalo u finalu ABA lige nije dobro i da će uticati na odluku Evrolige.

"Razgovarali smo o tome sa Evroligom, postoje šanse da klub iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ABA lige dobije pozivnicu, ali i da ona ode na adresu kluba iz VTB lige ili turske lige.

Mislim da su veće šanse da putem pozivnice sledeće sezone imamo dva predstavnika nego da u bližoj budućnosti dobijemo dva stalna mesta. Zaista ne znam kome će Evroliga dodeliti "vajld kard", ali znam da nam ovo što se dešavalo u finalu nikako ne ide u prilog"
, rekao je Novosel za "Novosti".

Dakle, u konkurenciji turske lige i VTB lige biće veoma teško dobiti specijalnu pozivnicu...
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čović: "Podrška za Partizan!"

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2019

Nebojša Čović je istakao podršku Partizanu...Crvena zvezda mts će igrati Evroligu naredne sezone nakon što su u finalnoj seriji uspeli da savladaju Budućnost, pre toga Partizan u polufinalu i reklo bi se da zasluženo idu u najelitnije takmičenje u Evropi...Da li će ABA liga imati još jednog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.