Diplomatski pasoši za vicešampione sveta

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 15:40

Diplomatski pasoši za vicešampione sveta

Reprezentativci Srbije koji su bili deo tima na prošlogodišnjem prvenstvu sveta u Manili, dobili su diplomatske pasoše Republike Srbije.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ugostio je delegaciju Košarkaškog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Predragom Danilovićem.

Tom prilikom, ministar Dačić je još jednom čestitao svima na ostvarenom uspehu i zahvalio se na tome što košarkaška reprezentacija na najbolji mogući način predstavlja Srbiju širom sveta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Predsednik KSS Predrag Danilović se u ime organizacije i reprezentativaca zahvalio ministru Dačiću na ukazanoj časti i dodeljenim diolomatskim pasošima.

Današnjem događaju iz opravdanih razloga nisu prisustvovali osvajači srebrne medalje iz Manile, Bogdan Bogdanović, Nikola Milutinov, Nikola Jović i Stefan Jović.

Nacionalni tim su u Ministarstvu spoljnih poslova predstavljali selektor Svetislav Pešić, direktor reprezentacije Dragan Tarlać, tim menadžer Nebojša Ilić, kao i reprezentativci: Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Vanja Marinković, Filip Petrušev i Aleksa Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.