Dino Rađa: Palim mobilni, 300 poziva i poruka – znao sam da je neko s*anje

Izvor: B92, 16.Sep.2021, 16:53

Dino Rađa: Palim mobilni, 300 poziva i poruka – znao sam da je neko s*anje

Slavni hrvatski košarkaš Dino Rađa oprostio se od Dušana Ivkovića.

Hrvatski košarkaš se putem društvenih mreža oprostio od Dušana Dude Ivkovića.

Rađa i Ivković bili su rivali kada je Duda trenirao Olimpijakos, a Rađa igrao za Panatinaikos.

Sarađivali su u reprezentaciji Jugoslavije.

"Palim mobilni u Americi i vidim 300 poziva i poruka. Znao sam odmah da je neko s*anje. Tužna vest. Ode Duda Ivković. Jedan od onih posebnih trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su obeležili moju karijeru. Vrhunski mag čvrste ruke i velikog znanja. Međusobno smo se poštovali iako smo četiri godine bili klupski rivali. Bilo je tu i provokacija na terenu, ali respekt van terena. Počivaj u miru Dudo", napisao je Rađa na fejsbuku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dino Rađa se emotivno oprostio od Dude Ivkovića: Otišao je poseban čovek…

Izvor: Luftika.rs, 17.Sep.2021, 00:13

Legendarni splitki košarkaš Dino Rađa oprostio se, na njemu svojstven način, oprostio se od velikog trenera Dude Ivkovića. Tokom četiri godine u reprezenaciji SFRJ, pod Dudinim vodstvom, Rađa je osvojio sve što se moglo osvojiti, osim olimpijskog zlata.. Na Olimpijskim igrama u Seulu 1988, jugoslovenska...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.