Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2021, 21:56

Dinj i Everton produžili saradnju do 2025. godine

"Kada potpišete za Karamele, to je kao neko neverovatno venčanje"

Lukas Dinj potpisao je novi dugoročni ugovor sa Evertonom. Francuski levi bek i Karamele dogovorili su saradnju do 2025. godine. Dinj je na Gudison park stigao iz Barselone leta 2018. godine, a za Everton je zabeležio 97 nastupa i direktno učestvovao kod 24 pogotka. Postigao je pet golova, namestio 19 i postao nezamenjiv kraj leve aut-linije.

„Navijači su učinili da se od prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dana osećam kao da sam kod kuće. Pokazivali su mi veliku ljubav i stvorili pesmu za mene. To je nešto što zaista cenim i veoma mi je važno da zadržim stabilnost”, rekao je Lukas Dinj za klupski sajt.

Everton će uskoro ući u veliki projekat izgradnje modernog stadiona kraj mora. Gudison park će otići u istoriju, a ambiciozni vlasnici žele da naprave iskorak i na polju rezultata.

„Svi zajedno smo deo velikog klupskog projekta i možemo da postignemo nešto veoma veliko na kraju ove sezone i u narednim godinama”.

Karamele imaju fantastičnu sezonu iza sebe. Ponovo su konkurentne za izlazak na evropsku scenu, a nastave li da nižu dobra izdanja kao u proteklom periodu, ni zona Lige šampiona neće biti nedostižna.

„Želim da igram u Evropi, a Everton je najbolje mesto za to. Video sam napredak svake godine od pristupanja klubu. Gradimo jak tim”.

Francuski levi bek treću sezonu je deo Evertonove porodice. Uživa u gradu Bitlsa, prija mu uloga koju mu je namenio Karlo Ančeloti, pa stoga ne čudi što se obavezao na višegodišnju saradnju.

Kada potpišete za Everton, to je kao neko neverovatno venčanje”, zaključio je Francuz.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.