Dinastija Maldini, nove epizode

Izvor: RTS, 03.Feb.2020, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinastija Maldini, nove epizode

Danijel je 18-godišnji fudbaler koji je u nedelju debitovao za prvi tim Milana u Seriji A. On će biti pod budnim okom javnosti, zbog onoga što mu piše na leđima - Maldini.
Posle legendarnog dede Ćezarea, i još slavnijeg oca Paola, za Milan je zaigrao i 18-godišnji Danijel.

Za razliku od dede i oca, koji su kao kapiteni komandovali iz zadnje linije, Danijel je ofanzivni vezista, odnosno napadač.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />On je u remiju Milana i Verone (1:1) dobio priliku u zaustavnom vremenu, čisto da oseti atmosferu i predstavi se navijačima.
U teškim trenucima za italijanskog velikana, tračak nade i optimizma dolazi u vidu legendarnog prezimena, ponovo na terenu San Sira.  
Ćezare Maldini je u Milanu proveo 12 godina, osvojio je četiri titule prvaka Italije i prvu Milanovu titulu šampiona Evrope. Odigrao je 412 utakmica za "roso-nere".
Paolo Maldini je čitavu karijeru proveo u Milanu - 25 godina, a osvojio je sedam puta Skudeto i pet titula prvaka Evrope. Odigrao je 902 utakmice za Milan.
Danijel je nastavio niz. Ukoliko bude upola uspešan kao deda ili otac, imaće blistavu karijeru...  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.