Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020, 15:23

Dinamo van Zagreba igra Evropu?

Problem je stadion, naravno...

Dinamo Zagreb nalazi se u ozbiljnim problemima uoči starta nove evropske sezone. Zemljotres koji je nedavno pogodio Zagreb dodatno je oštetio oronuli stadion Maksimir do te mere da je objekat izgubio upotrebnu dozvolu. Modri su tako došli u situaciju da razmišljaju gde će igrati kvalifikacije, odnosno Ligu šampiona ili Ligu Evrope, ukoliko problematična istočna tribina bude duže vreme zatvorena.

Index.hr navodi da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi s takvim hendikepom Dinamo mogao da se provuče kod čelnika HNL-a, ali ne i kod strogih inspektora Uefe.

"U Hrvatskoj imaju tri opcije: Rujevicu, Poljud i Gradski vrt. U praksi su to ipak samo dve, jer Dinamo kao domaćin na Poljudu može izazvati nove sigurnosne probleme", piše Index"Iz Maksimira zato gledaju prema inostranstvu, gde bi im mogli da uskoče prijatelji iz NK Maribora, a kao zanimljiva opcija nudi se i Budimpešta".

Usled svih problema s maksimirskim stadionom moglo bi da dođe i do "iseljenja" hrvatskog nacionalnog tima. Prva opcija u tom slučaju bio bi Split i stadion Hajduka.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.