Dinamo u derbiju Hrvatske overio titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 20:33

Dinamo u derbiju Hrvatske overio titulu

Nedostižni za Splićane.

Fudbaleri zagrebačkog Dinama osvojili su 24. titulu šampiona Hrvatske, a šestu zaredom, pošto su na Poljudu sa Hajdukom u derbiju 32. kola odigrali bez golova 0:0.

Remijem na Poljudu Dinamo je zadržao 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Hajduk četiri kola pre kraja sezone, te je zbog boljeg međusobnog skora postao nedostižan za Splićane.

DAME I GOSPODO!

Šampioni Hrvatske, ponovno! 💙🏆👏🏻#dinamozagreb >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/fndQxe8eTg

— GNK Dinamo (@gnkdinamo) April 30, 2023

Dva najbolja hrvatska tima su na punom Poljudu odigrala utakmicu praktično bez ijedne prilike za gol.

Dinamo je tako sa 71 bodom osigurao titulu šampiona, a Hajduk je sa 59 bodova siguran na drugom mestu s obzirom da ima 14 bodova više od trećeg Osijeka, odnosno 15 od četvrte Rijeke koja je odigrala meč manje.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda američka gimnastičarka Simon Bajls.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.