Dinamo poslao na pozajmicu igrača kojeg je platio 2,7 miliona

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 13:19

Dinamo poslao na pozajmicu igrača kojeg je platio 2,7 miliona

Fudbaper zagrebačkog Dinama Petar Bočkaj provešće narednu sezonu u taboru kiparskog Pafosa koji će imati pravo otkupa ako to bude želeo.

Petar Bočkaj (28) napušta Dinamo i odlazi na pozajmicu u Pafos, prenose hrvatski mediji.

Neobičan potez, neočekivan pre svega za Dinamo, jer je Bočkaj u januaru prethodne godine stigao iz Osijeka za 2,7 miliona evra i trebalo je da bude važan adut "Modrih" u narednom periodu.

U Dinamo ga je doveo trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nenad Bjelica, pošto su zajedno već sarađivali u Osijeku, međutim sa odlaskom Bjelice iz tabora hrvatskog prvaka, i Bočkaj je sve manje dobijao priliku.

Nije bio u prvom planu kod Čačića, a aktuelni strateg Dinama Igor Bišćan ga je praktično otpisao.

Hrvatski mediji navode i da će Pafos imati opciju otkupa levog spoljnog igrača za 1,5 miliona evra te će preuzeti isplaćivanje plate Bočkaja.

Dinamo je ovog leta doveo Ukrajinca Bogdana Mihajličenka, što je bio jasan znak da trener Bišćan ne računa na Bočkaja, koji nije imao poverenje ni kod bivšeg trenera Ante Čačića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.