Dinamo osetio GORKU PETARDU: Andrija Živković zapečatio sudbinu Hrvatima

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 22:06

Dinamo osetio GORKU PETARDU: Andrija Živković zapečatio sudbinu Hrvatima

Veličanstvena pobeda PAOK-a.
Fudbaleri PAOK-a slavili su 5:1 protiv Dinama iz Zagreba u revanš meču osmine finala Lige konferencija. U prvom meču je bilo 2:0 za Hrvate, tako da je grčki klub prošao u četvrtfinale.
Strelci za crno-bele bili su Baba, Sučić, Tomas, Kulijerakis, dok je tačku stavio Andrija Živković sa penala u 88. minutu. Jedini gol za Hrvate delo je Hoče u 48. minutu.
U do sada završenim mečevima, Fenerbahče je izgubio od belgijskog Uniona 0:1, ali je prošao zbog pobede u Belgiji 0:3 sedam dana ranije.
Fiorentina je remizirala 1:1 sa Makabijem iz Haife i održala prednost iz prvog meča kad je italijanski tim slavio 4:3....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.