Dinamo odbio 28 miliona evra za igrača!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo odbio 28 miliona evra za igrača!

Hoće li naši klubovi nekad ovako?

Zagrebački Dinamo je poznat po svojim poslovanjima na transfer tržištu, odavno su postavili standarde na ovim prostorima, stvaranjem i prodajom igrača za velike količine novca.

Ipak, ovog leta će pomeriti granice, dosada je najskuplje prodat Marko Pjaca, koji je leta 2016. godine otišao i Juventus za 23 miliona evra, red je došao na Danija Olma, koji će sasvim sigurno oboriti rekord.

Naime, talentovani španski fudbaler, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mladi reprezentativac te zemlje, koji je prošao i kroz čuvenu Barseloninu "La Masiju", velika je želja najvećih evropskih timova.

Olma traže Everton, Bajern i Mančester junajted, a ako prenosi "Jutarnji" odbijena je i ponuda u visini od 28 miliona evra!

"Đavoli" su navodno u smiraj prelaznog roka nudili 25 miliona evra, Everton je nudio tri više, dok je Bajern još uvek u igri, Bavarci takođe nude 28 miliona evra, a prelazni rok u Nemačkoj još uvek traje.

Ipak, u klubu sa "Maksimira" imaju jasnu računicu, sačuvaće Olma u pokušaju da se domognu Lige šampiona, ulazak u elitno takmičenje bi im doneo 15 miliona evra, a onda bi u finišu prelaznog roka na transferu Olma mogli da zarade od 25-30 miliona evra, mada bi u tom slučaju najverovatnije pristali i na manju cifru, što bi i dalje bio rekord kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.