Dinamo ne da Olma: Spremio NAJVEĆI ugovor u istoriji

Izvor: Mondo, 11.Avg.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo ne da Olma: Spremio NAJVEĆI ugovor u istoriji

Zagrebački klub ne želi da se odrekne španskog fudbalera, zbog čega su mu ponudili pravo bogatstvo

Veliki klubovi opsedali su ponudama prethodnih meseci Dinamo u želji da dovedu Danija Olma.

Zagrebački klub uspešno se nosio sa bogatim ponudama, ali svesni da će teško odgovoriti bogatim velikanima odlučili su da naprave presedan - spremili su mladom španskom fudbaleru najveći ugovor u istoriji.

Čelnici kluba iz Maksimira spremni su da supertalentovanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Olmu ponude petogodišnji ugovor, vredan deset miliona evra, prenosi 24sata.hr.

To znači da bi Olmo godišnje zarađivao dva miliona evra, što je daleko najveća cifra za jednog igrača ne samo u Hrvatskoj, nego u regionu.

Dinamo bi na taj način pokušao da veže Olma do 2024. godine, a u novi ugovor bi uneo i otkupnu klauzulu od 50 miliona evra.

Sada su na potezu mladi Olmo i njegov otac Miguel, koji su prema pisanju hrvatskih medija spremni da natenane razmotre ponudu, jer se prelazni rok zatvara 1. septembra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.