Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2021, 18:25

Dinamo ima novu zlatnu koku: Barselona i italijanski klubovi u klinču za Šaranićev potpis

Šuška se o cifri od 10.000.000 evra

Zagrebački Dinamo je odradio ozbiljan posao u zimskom prelaznom roku. U maniru minhenskog Bajerna pokupio je sve što se pokupiti može sa hrvatskih terena. Uložili su Modri preko 10.000.000 evra u igrački kadar, misle na svaki korak i planiraju budućnost. Kako jedan talentovani momak napusti fabriku Maksimir, tako drugi popunjava upražnjeno mesto. Ipak, nije svima suđeno da prođu kompletan razvojni put u Dinamu, zaigraju za prvi tim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i tek onda krenu put inostranstva.

Ivan Šaranić, Dinamova zlatna koka, mogao bi biti novi veliki transfer Modrih. Omladinska škola Zagrepčana je na glasu, spada među najbolje u Evropi i iznedrila je velika imena u svetu fudbala. Igrači Dinama praćeni su širom Starog kontinenta još od najmlađih uzrasta, a italijanski Kalčomerkato piše da je ofanzivni vezista Ivan Šaranić na meti dva italijanska kluba, koja su ove sezone nastupala u Ligi šampiona.

Takođe, oko na Ivana Šaranića je bacila i Barselona, a iz potencijalnog rata za potpis 18-godišnjaka najviše bi mogla da profitira imperija Mamić. Italijanski mediji upoređuju Ivana Šaranića sa fudbalerom Juventusa, Dejanom Kuluševskim, koji može da pokrije više pozicija na sredini terena, a primarna mu je kraj desne aut-linije. Kalčomerkato navodi da se na Maksimiru na leto nadaju zvaničnoj ponudi teškoj 10.000.000 evra. Dinamo bi na taj način pokrio sva ulaganja u zimskom prelaznom roku, a nema sumnje da će gospodar hrvatskog fudbala biti aktivan i na letnjoj pijaci.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.