Dinamo diže standarde – Zagrepčanima malo i 18 miliona

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 16:46

Dinamo diže standarde – Zagrepčanima malo i 18 miliona

Hrvatski šampion vaga ponude za svog trenutno najvrednijeg fudbalera i reprezentativca Josipa Šutala, i zasad odbija da ih prihvati.

Amsterdamski Ajaks je poslao prvu ponudu Dinamu za Josipa Šutala (23), prensoe hrvatski mediji.

Navodno, Kopljanici nude 18 miliona evra, plus bonuse međutim ta suma je i dalje premala za vođstvo zagrebačkog kluba, koje, očito, podiže letvicu kada su izlazni transferi u pitanju, i za najboljeg štopera i hrvatskog reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želi 25 miliona, plus bonuse.

Šutalo ima ugovor sa Dinamom do 2028. godine, a Transfermarkt ga ceni na 18 miliona evra.

Jednog od najvećih hrvatskih talenata dugo prate brojni evropski klubovi, među kojima se u poslednje vreme najviše isticao holandski velikan. Podsetimo, u utrci za Šutalom je i Fiorentina, što je otkrio dobro upućeni italijanski insajder Fabricio Romano.

Romano je objavio da talijanski klub Dinamu nudi 12 miliona evra za Šutala, što je dakle manje od Ajaksove ponude, a kako je hrvatski prvak odbio Holanđane, jasno je da je Fiorentinin iznos još manje atraktivan.

Šutalo je proizvod Dinamove škole fudbala, još jedan u nizu igrača na kojem će klub zaraditi veliki novac.

U klub je stigao pre devet godina iz Neretve iz Metkovića.

Pre dve godine bio je na pozajmici u Istri 1961, a nakon toga se nametnuo u Dinamu i reprezentaciji Hrvatske. Za hrvatske prvake odigrao je 84 utakmice, postigao je šest golova te četiri puta asistirao. Slavio je tri titule državnog prvaka u Dinamu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fiorentina rešenje na poziciji štopera vidi u igraču Dinama

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Jul.2023, 10:46

Šampion Hrvatske ne daje tako lako svog igrača U hrvatskim medijima odjeknula je vest o ponudi koju je Ajaks poslao na adresu Dinamo Zagreba za Josipa Šutala. Navodno je ekipa sa “Maksimira” odbila 18 miliona evra plus bonuse jer smatraju da mogu da dobiju i preko 20 miliona evropskih novčanica....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.