Dinamo bez municije pred Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo bez municije pred Partizan

Kijevljani kod kuće osvojili bod protiv ekipe Veres Rivne

Protivnik Partizana u Ligi Evrope, kijevski Dinamo odigrao je na svom terenu bez golova protiv ekipe Veres Rivne u utakmici 10. kola ukrajinskog šampionata.

Kijevljani su bili bolji rival, više su napadali i šutirali ka protivničkom golu, ali realizacija je večeras predstavljala problem.

A možda je i trener Dinama Aleksandar Hackevič krio karte pred dolazak u Beograd i duel sa crno-belima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Inače, Dinamo Kijev je igrao u formaciji 4-4-2 u sastavu: Koval - Morozik, Kačeridi, Kadar, Pivarić - Cigankov, Sidorčik, Bjalskij (Od 90. Bejsejdin), Gonzalez (Od 65. Garmaš) - Moraeš, Embokani.

Utakmica drugog kola Lige Evrope između Partizana i Dinama u drugom kolu igra se u četvrtak u Beogradu pred praznim tribinama.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dinamo bez pobede pred Partizan

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2017

Pred gostovanje u Humskoj, ekipa Dinama iz Kijeva nije uspela da slavi na svom terenu...Dinamo iz Kijeva je danas dočekao ekipu Veresa na svom terenu u okviru desetog kola ukrajinskog šampionata, a pobednika nije bilo - 0:0...Ekipa koja će u četvrtak gostovati Partizanu je bila bolji rival tokom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.