Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021, 19:49

Dimna zavesa, baklje i "bog" Stiven Džerard! Ako ne pobedi Seltik - Rendžers je šampion (VIDEO)

Euforično stanje među pristalicama Policajaca iz Glazgova

Deset godina čekanja je previše dugačak period za klub koji je u istoriji 54. puta bio šampion svoje zamlje. Stoga i ne čudi što je današnji okršaj sa slabašnim Sent Mirenom među pristalicama čuvenih Policajaca dočekan na ovako euforičan način. Razlog je jasan, Renndžers je očekivanom pobedom (3:0) došao u situaciju da već ovog vikenda osvoji prvi šampionski trofej od sezone 2010/2011, a jedno što je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sada dovoljno jeste da Seltik ne ostvari pobedu na sutrašnjem gostovanju Dandi Junajtedu.

Više stotina pristalica čuvenog kluba iz Glazgova okupilo se danas ispred Ajbroksa, uprkos oštrim merama usred pandemije virusa korona, kako bi dao podršku ekipi Stivena Džerarda pred meč sa Sent Mirenom. Na poseban način dočekan je upravo legendarni as Liverpula. Kada se pojavio sa svojim Rendž Roverom nastala je prava eksplozija oduševljenja. Mladi stručnjak je svojim temperamentom, a pre svega rezultatima koje njegova ekipa ostvaruje u ovoj sezoni, već prirastao za srce navijačima Rendžersa, pa već slovi za velikog heroja.

Rangers fans as Steven Gerrard arriving at Ibrox today, what a reception the manager received! ???? pic.twitter.com/1151gA3N6c

Unreal ???? pic.twitter.com/PJ9o4YYOzA

U jednom trenutku, u čitavoj euforiji, veliki broj igrača je u svojim automobilima bio prosto zaglavljen u masi. Dominirale su dimne bombe u crvenoj i plavoj boji, koje su ispraćene navijačkim pesmama, pa je bilo jasno da posle takve atmosfere očekivani rezultat ne može da izostane.

Rendžers je slavio sa 3:0, a sve je bilo rešeno na samom početku meča. Rajan Kent je prvi pogodio u 14. minutu, a već dva minuta kasnije Alfredo Morelos je duplirao vođstvo domaćina. Konačn rezultat na početku drugog poluvremena postavio je Janis Hadži.

Rendžers ima 88 bodova posle 32 odigrane utakmice i još uvek nema poraz (28 pobeda, četiri remija). Seltik je drugi sa 67. Ukoliko ekipa Džona Kenedija sutra "preživi" meč sa Dandi Junajtedom, odluka će biti odložena za 21. mart, kada će na programu biti čuveni Old Firm, a tada će euforija biti podignuta na još viši nivo od današnjeg.

Stevie G ????⚪️???? pic.twitter.com/y60SJVSVMy

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.