Dimitrov i Hurkač eliminisani, Raonić siguran

Izvor: B92, 22.Jan.2020, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrov i Hurkač eliminisani, Raonić siguran

Grigor Dimitrov nije uspeo da se plasira u treće kolo Australijan opena, pošto je posle pet setova poražen od Tomija Pola.

Amerikanac je do najveće pobede u karijeri došao posle više od četiri sata igre – 6:4, 7:6 (6), 3:6, 6:7 (3), 7:6 (3).

Osamdeseti teniser sveta dobio je prvi, a potom i drugi set, međutim Bugarin je uspeo da se vrati i izjednači na 2:2.

U petom setu viđena je velika borba, Dimitrov je servirao za pobedu, ali je ispustio servis. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Potom se ušlo u super taj-brejk u kojem je Pol slavio rezultatom 10:3.

Amerikanac će u narednom kolu igrati protiv Martona Fučoviča.

Plasman dalje nije obezbedio ni Hubert Hurkač. Poljak je u sjajnoj formi došao u Australiju, osvojivši titulu u Oklandu, ali je veoma lako eliminisan od strane Džona Milmana.

Ljubimac domaće publike nošen podrškom s tribina slavio je rezultatom 6:4, 7:5, 6:3. Milman će u trećem kolu igrati protiv Filipa Krajinovića ili Rodžera Federera.

Pobedu u drugom kolu ostvario je i Miloš Raonić koji je u tri seta bio bolji od Kristijana Garina, dok je poraz zabeležio mladi Mateo Beretini.

Sve rezultate do sada završenih mečeve možete pogledati OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.