Dimitrov: Neću da budem zamena

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrov: Neću da budem zamena

Bugarski teniser Grigor Dimitrov ne želi da ide u London i da bude zamena u slučaju da se povredi neko od tenisera koji su izborili plasman na završni turnir.

“Ako budem išao, iči ću kada zaslužim da budem tamo, a ne da se nadam da će se neko povrediti kako bih ja igrao. Tako da ne bih da budem zamena, nije to moja stvar“, rekao je Dimitrov za L’ekip.

U Londonu će igrati Đoković, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Federer, Vavrinka, Berdih, Mari, Nišikori, Čilić i Raonić, a ATP će pozvati još dvojicu najbolje rangiranih igrača željnih da igraju u slučaju da se neko povredi u toku grupne faze.

“Sledeća sezona trebalo bi da bude veoma dobra za mene, s obzirom da mi je ova bila najbolja do sada“, dodao je Dimitrov.

Bugarin je igrao u polufinalu Vimbldona, osvojio je tri titule (Bukurešt, Akapulko, Kvins) i jedno vreme proveo je osmoj poziciji na ATP listi.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.