Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 21:35

Dimitris Itudis pozitivan na Kovid-19

Trener CSKA neće morati na bolničko lečenje

Nažalost, ne prođe mnogo, a da se ne pojavi vest da je neki novi sportista ili sportski radnik zaražen Korona virusom, a novo ime i prezime na listi pozitivnih na Kovid-19 je Dimitris Itudis. Šef stručnog štaba moskovskog CSKA nalazi se u Atini gde mu se test pokazao kao pozitivan, dok supruga i ćerka grčkog stručnjaka imaju negativan rezultat.

Iz redova Armejaca su se oglasili rečima da je Itudisovo stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << takvo da ne mora da bude hospitalizovan, već da je neophodna isključivo kućna samoizolacija. Oporavak će usloviti da će 49-godišnji Grk morati da propusti prvi deo trening kampa Armejaca.

Dakle, Itudis će se još uvek aktuelnom šampionu Evrope priključiti sa zakašnjenjem, a klub je svom strategu poželeo dobro zdravlje i brz oporavak.

.@ItoudisD tested positive for COVID-19

Our team’s head coach is tested positive for COVID-19 today. His wife and daughter are tested negative.

We wish Dimitris to get well soon and get back to working with the team, we wish his family good health! pic.twitter.com/5DI1DmNThn

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.