Dikson još dve godine u Fenerbahčeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikson još dve godine u Fenerbahčeu

Američki košarkaš sa turskim državljanstvom Bobi Dikson produžio je danas ugovor sa Fenerbahčeom za još dve godine, saopštio je klub.

Dikson je novi ugovor potpisao dva dana pre svog 36. rođendana, u finišu sezone tokom koje je na 29 utakmica u Evroligi prosečno postizao 9,3 poena, 2,3 asistencije i 1,8 skokova, uz čak 49,6 odsto ubačenih šuteva za tri poena.

Iskusni plejmejker u turskom klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igra četvrtu sezonu, a u Fenerbahče je stigao iz Karšijake.

U karijeri je igrao u Francuskoj, Italiji i Poljskoj, a 2012. godine došao je u Tursku, gde je tri godine kasnije dobio državljanstvo.

Za tursku reprezentaciju debitovao je na Evropskom prvenstvu 2015. godine i od tada nastupa pod imenom Ali Muhamed.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ljubav na prvi pogled - Vesterman otkrio zašto je odabrao Partizan (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2019, 11:42

Vreme brzo prolazi ali se neke stvari ne zaboravljaju, pa se tako i Leo Vesterman dobro seća kada je prvi put poželeo da zaigra za Partizan...Francuski reprezentativac Leo Vesterman napravio je sjajan potez povratkom u Žalgiris sa kojim je u tekućoj evroligaškoj sezoni obezbedio plasman u plej-of...Bivši...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.