Dikson još dve godine u Fenerbahčeu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikson još dve godine u Fenerbahčeu

Američki košarkaš sa turskim državljanstvom Bobi Dikson produžio je danas ugovor sa Fenerbahčeom za još dve godine, saopštio je klub.

Dikson je novi ugovor potpisao dva dana pre svog 36. rođendana, u finišu sezone tokom koje je na 29 utakmica u Evroligi prošecno postizao 9.3 poena, 2.3 asistencije i 1.8 skokova, uz čak 49.6% ubacenih šuteva za tri poena.

Iskusni plejmejker u turskom klubu igra četvrtu sezonu, a u Fenerbahče je stigao iz Karšijake.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
U karijeri je igrao u Francuskoj, Italiji i Poljskoj, a 2012. godine došao je u Tursku, gde je tri godine kasnije dobio državljanstvo.

Za tursku reprezentaciju debitovao je na Evropskom prvenstvu 2015. godine i od tada nastupa pod imenom Ali Muhamed.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dikson još dve godine u Fenerbahčeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2019

Američki košarkaš sa turskim državljanstvom Bobi Dikson produžio je danas ugovor sa Fenerbahčeom za još dve godine, saopštio je klub...Dikson je novi ugovor potpisao dva dana pre svog 36. rođendana, u finišu sezone tokom koje je na 29 utakmica u Evroligi prosečno postizao 9,3 poena, 2,3 asistencije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.