Dijego želi da ostane u Juventusu

Izvor: B92, 28.Maj.2010, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijego želi da ostane u Juventusu

Fudbaler Juventusa Dijego želi da ostane u tom klubu bez obzira na medijske spekulacije o promeni sredine nakon što je došao novi trener Luiđi del Neri.

Dijego, koji igra na mestu ofanzivnog igrača sredine terena, u Juventus je došao prošlog leta za sumu od 25 miliona evra.

"Nemam problem sa ostankom u klubu. Naprotiv, jedva čekam da se dokažem kod novog trenera. On forsira drugačiju taktiku, ali mogu da se prilagodim".

Prema mišljenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medija i navijača u Italiji, Dijego nije opravdao očekivanja, a u 34 utakmice postigao je samo sedam golova za Juventus.

"Neću da menjam stav zbog jedne loše sezone. Važno je i da klub želi da ostanem. Stvari moraju da budu jasne", zaključio je Dijego.

’Stara dama’ imala je jednu od najlošijih sezona u istoriji, nije osvojila nijedan trofej, a u nacionalnom prvenstvu osvojila je sedmo mesto.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.