Dijego suspendovan zbog penala

Izvor: B92, 08.Feb.2011, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijego suspendovan zbog penala

Fudbaler Volfsburga Brazilac Dijego razočaran je suspenzijom od jedne utakmice koju mu je klub odredio jer je izveo penal umesto saigrača.

Dijego nije prihvatio odluku, sada već bivšeg trenera "vukova" trenera Stiva Meklarena i bez dozvole izveo jedanaesterac koji je promašio.

Volfsburg je u nedelju izgubio od Hanovera sa 0:1. U 80. minutu dosuđen je penal za Volfsburg, a trener Stiv Meklaren zatražio je da najstrožu kaznu izvede Patrik Helmes.

Dijego se nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << složio sa tom odlukom, oteo je loptu Helmesu i posle snažnog udarca sa "bele tačke" pogodio prečku. Uprava kluba je zbog toga kaznila Dijega sa 100.000 evra, a u utorak je odlučila da ga suspenduje na jednu utakmicu koju "vukovi" igraju protiv Hamburga.

Dijego je u saopštenju naveo da je razočaran, ali da "mora da prihvati odluku uprave, pa će u sledećem meču kao navijač bodriti svoj tim".

Uprava Volfsburga otpustila je trenera Stiva Meklarena, pošto je šampion Bundeslige iz 2009. godine na poslednjih 11 utakmica zabeležio samo jednu pobedu i nalazi se na bod od zone ispadanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.