Dijego, sada se pokaži, ovo ti je poslednja šansa!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijego, sada se pokaži, ovo ti je poslednja šansa!

Da li je možda on X faktor koji može da donese najveće iznenađenje?

Pre recimo dve ili tri godine, Atletiko Madrid bi vrlo verovatno bio favorit u odnosu na Liverpul. Večeras, sve osim pobede Liverpula bilo bi iznenađenje na Vanda Metropolitanu.

Ipak, u Madridu se nadaju da bi poslednja vest koja je upravo stigla mogla da donese razliku na terenu - Dijego Košta.

Španac je konačno dobio zeleno svetlo da se vrati na teren i večeras će zaigrati posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << više od tri meseca.

Poslednji put, Dijego Košta je igrao samo 11 minuta u pobedi nad Espanjolom, 10. novembra, a danas prvi put konkuriše za sastav i gotovo je sigurno da će dobiti šansu. Pre povrede, Dijego je odigrao 11 utakmica i postigao dva pogotk, oba u La Ligi.

Imati Španca u timu na jednoj velikoj utakmici gotovo redovno je mač sa dve oštrice. Šanse da će postići važan pogodak ili asistirati ili dobiti crveni karton zbog gluposti su 50-50.

Dijego Simeone ima sve manje strpljenja sa njegovim karakterom, tako je bilo i pre njegove povrede, jer mu navodno nije oprostio crveni karton na Kamp Nou, u finišu prošle sezone, kada je Atletiko još bio u igri za titulu.

Dijego Košta je prečesto svoje timove koštao, i mnogi veruju da je dvomeč sa Liverpulom njegova poslednja šansa da dokaže da je dostojan ostanka u klubu.

Alvaro Morata i dalje ima prednost ispred njega i on sigurno neće biti prodat, dok je gotovo sigurno da će Edinson Kavani doći po isteku ugovora u Parizu, u julu ove godine.

U prevodu, Dijego Košta zaista ima šansu "sada ili nikada" da pokaže da je veliki igrač i napadač, samo da ne uprska to novim crvenim kartonom...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.