Dijamantids doneo bodove u derbiju

Izvor: B92, 31.Okt.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijamantids doneo bodove u derbiju



Ekipa Panatinaikosa nastavila je dominaciju u grčkoj košarci pošto je dobila i drugi ovosezonski derbi sa Olimpijakosom sa 74:73.

Medjutim, način na koji su Dijamantidis i kompanija ostvarili trijumf u Pireju ostaće godinama pamćen kao primer neverovatne borbenosti i vere u pobedu do poslednjeg trenutka meča.

Pred 13 000 gledalaca u Pireju, domaći su već počeli da slave pobedu jer su vodili sa 4 poena razlike.

Mejdutim, posle prodora i pogotka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bećirovića, Dijamantidis je ukrao loptu koja se izvodila ispod koša i asistirao Batistu. Amerikanac je uz pogodak bio i fauliran, pa je posle dodatnog penala gost poveo u Pireju.

Poslednji napad odigrao je Skuni Pen, ali je njegov prodor izblokirao sjajni Batist i doneo bodove svojoj ekipi.

Dijamantidis je ponovo briljirao sa 19 poena, 9 skokova i 4 asistencije, isti broj poena uz 5 pogodjenih trojki ubacio je Domerkant za Olimpijakos.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.