Dijakate kao Agombar

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Maj.2012, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijakate kao Agombar

Teleoptik – Zemun 2:1 (1:0)
STRELCI: Dijakate u 30. i Vanja Marković u 60. za Teleoptik, a Mirković u 66. minutu za Zemun.
Igralište Sportskog centra „Zemunelo”. Gledalaca: 100. Sudija: Kecman (Zemun).
TELEOPTIK: Maksimović, Đurić, M. Savić, Milovanović, Drpljanin, Miljković, Šaka, Džugurdić, Kaćaniklić, Trujić, Dijakate. Igrali su još: Tomić, Trujkić, Ratković, D. Savić, Arsić, I. Marković, V. Marković, Mandić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
ZEMUN: Milošević, Petrović, Hajdin, Grulović, Perišić, Karadžić, Štokić, Radosavljević, Mrkajić, Glavačić, Domagić. Igrali su još: Spasić, Petrov, Stegnajić, Kuburović, Krneta, Mirković, Divjak, Vidić.
Kako Hari Agombar, tako i Aliun Dijakate. Poput veziste iz osme engleske lige, senegalski centarfor postigao je gol i upisao asistenciju u prvoj test utakmici od kako je stigao na probu u Partizan. Tamnoputi napadač je u rezultatskom smislu rešio meč komšijskih rivala, mada je igrom u polju ispoljio mnogo više minusa nego prilikom realizacije, pa je posle samo 90 minuta duela Teleoptika i Zemuna teško može oceniti da li je baš on rešenje za mesto u špicu prvog tima crno-belih.
Dijakate se je u 30. minutu iskoristio ubacivanje Džugurdića s leve strane, da udarcem glavom matira Miloševića, da bi pola sata kasnije odigravanjem u prostor omogućio Vanji Markoviću da duplira vođstvo rezervnog sastava „optičara”.
Pokušao je Afrikanac nekoliko puta udarcima s distance da podeblja učinak, ali je u toj želji preterao, ispoljivši sebičnost. Novi šef struke Partizana, Vladimir Vermezović, nije uživo posmatrao meč u „Zemunelu”, pa će podrobne informacije o kvalitetu Dijakatea dobiti od trenera Teleoptika, Vuka Rašovića, koordinatora za sportska pitanja, Alberta Nađa i šefa skaut službe, Nedeljka Kostića.
Poraz Zemuna ublažio je Mirković u 66. minutu, a isti igrač je potezom vrednim aplauza u završnici meča pogodio – prečku.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Dijakate kao Аgombar

Izvor: Utakmica.rs, 24.Maj.2012

Teleoptik – Zemun 2:1 (1:0) STRELCI: Dijakate u 30. i Vanja Marković u 60. za Teleoptik, a Mirković u 66. minutu za Zemun. Igralište Sportskog centra "Zemunelo". Gledalaca: 100. Sudija: Kecman (Zemun). TELEOPTIK: Maksimović, Đurić, M. Savić,...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.