Dijak odbacio optužbe da je IAAF prikrivala doping

Izvor: Press, 21.Avg.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijak odbacio optužbe da je IAAF prikrivala doping

Odlazeći predsednik Svetske aletske federacije (IAAF) Lamin Dijak, odbacio je kao neosnovane optužbe da je ta organizacija prikrivala doping.
            Kako prenosi agencija AP, Dijak je rekao da su vesti o tome da je IAAF pokušavala da prkrije doping "novinarski senzacionalizam". "Te optužbe čak ni ne zaslužuju odgovor", rekao je Dijak na tradicionalnom sastanku sa predsednikom Međunarodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << olimpijskog komiteta (MOK) Tomasom Bahom, uoči početka prvenstva sveta u Pekingu, od 22. do 30. avgusta. Ranije ovog meseca nemačka ARD televizija i "Sandej tajms" objavili su podatke kojima se IAAF praktično optužuje da je prikrivala doping.


 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.