Die Beste! Posle Vernera i Haverca i treći Nemac u Čelsiju?! Odlazi najomiljeniji igrač tima?

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 11:08

Die Beste! Posle Vernera i Haverca i treći Nemac u Čelsiju?! Odlazi najomiljeniji igrač tima?

Lester traži previše, Lamps se okrenuo po mnogima boljem igraču. Šta je sa štoperom?

čelsi završava poslove, juče je potvrđeno da će Kai Haverc biti treće pojačanje kluba, naime, informacije iz Leverkuzena govore da je dogovor postignut, posle Zijeha i Vernera, sjajni Nemac će dodatno osnažiti impresivan napadački potencijal.

Ali, zapelo je oko levog beka Čilvela, Lester traži previše za reprezentativca Engleske, pa se Lampard okrenuo novom Nemcu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Fantastični Gusens iz Atalanta koji se ove sezone nadavao golova, imao blizu dabl-dabla kada su u pitanju asistencije mogao bi da se za oko 35 miliona preseli u London.

Fudbaler koji je karijeru počeo u Holandiji, u Viteseu, sanja da zaigra u majčinoj domovini, u Šalkeu, ali Čelsi je mnogo veći mamac. On je već tri sezone u Italiji, može da igra u vezi, ali pre svega kao levi spoljni igrač, jedan je od najefikasnijih levih bekova ove sezone, dao je devet golova i ima isto toliko asistencija.

Što se štopera tiče, Nejtan Ake ide u Siti, a Lampard ne odustaje od Deklana Rajsa, veziste koga bi da pretvori u štopera, Mojes je već to pokazao.

Čelsi svom velikom rivalu nudi Rosa Barklija i Miču Bačuaija kao deo sporazuma, ali problem bi mogle da budu plate igrača.

Lampard i dalje, iako ne može da proda Kepu, insistira na golmanu i dovešće svakako čuvara mreže. Ako im Junajted ne proda Hendersona, probaće sa Forsterom iz Seltika, a što se Jana Oblaka tiče, to je nemoguća misija, osim ako ne plate klauzulu, 120 miliona evra.

U svakom slučaju, sa tri Nemca u ekipi biće to revolucija, a izgleda da je Lampard spreman da se za oko 60 miliona odrekne Kantea, mada su njegova primanja takođe prevelika za Inter koji je veoma zainteresovan za iskusnog Francuza.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.