Dibala napravio problem, ponuda na stolu, Juve ne sme da povuče potez?

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dibala "napravio" problem, ponuda na stolu, Juve ne sme da povuče potez?

Odbio je Junajted i Totenhem, navijači su na njegovoj strani. Ali, Juventusov problem nema veze sa terenom...

Dibala je preživeo prelazni rok u PL, odbio mnogo bolje ponude i postao heroj navijača. Na svakom koraku se priča o Argentincu, u subotu je dao gol, ili bolje rečeno napravio remek-delo protiv Triestine i odmah pokazao grb Juventusa.

Njegova želja je da ostane, odbio je bilo kakve priče o razmeni za Ikardija, ali Juventus je i dalje u procepu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Jednostavno, moraju da se oslobode nekoliko igrača, na stolu, priča se, imaju ponudu PSŽ, oko 75 miliona za Argentinca koji bi trebalo da zameni Nejmara.

Ali, navijači su protiv, Ikardi daleko, pitanje je koliko je i potreban u situaciji u kojoj klub nije uspeo da se oslobodi ni Iguaina, ni Mandžukića.

Hrvatu je propao transfer u Bajern, sada se pojavio Milan koji ga želi na pozajmicu sa pravom otkupa, ali za Juve to nije rešenje. Oni žele da prodaju igrače, Ruganija su nudili i Barseloni, sada su se ponovo okrenuli Romi, smanjili su apetite.

Štoper je tek peti u rotaciji, De Liht i Demiral, nova imena imaju prednost, takođe u veznom redu, nema rešenja za Matuidija i Kediru na koje klub ne računa, pa se može desiti da bude žrtvovan Emre Džan.

Perin i Pjaca koji su povređeno moraju da ostanu u klubu do januara, ako nikoga ne proda, Juventus mora da ostavi šest igrača van liste za Ligu šampiona.

Sari to ne želi, smatra da će to poremetiti odnose u svlačionici, ali kako sada stvari stoje mogao bi da se odrekne, uz Perina i Pjacu, Matuidija, Ruganija i eventualno De Šilja ili jednog napadača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.