Dibala na raportu, ima dve ponude!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dibala na raportu, ima dve ponude!

Argentinac u subotu uradio ono što u Juventusu ne dozvoljavaju, danas će razgovarati sa Nedvedom. Rastanak je blizu?

Juventusu je samo bio potreban slučaj "Dibala".

Posle šest golova u dva meča, ispadanja iz kupa, remija protiv Parme, povreda Bonućija, Kjelinija, Košte i Bernadeskija, Argentinac će danas na rapost.

Razlog je što je napustio meč pre kraja kada je Alegri izvršio treću izmenu.

U Juventusu takve stvari ne tolerišu, jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je zbog toga i legendarni Pirlo bio upozoren, a Dibala nema toliki kredit.

"Možda mu je bilo hladno", ironičan je bio Alegri na pitanje kako komentariše potez Dibale. On nije bio predviđen da igra protiv Parme, ali pošto su se povredili Košta i Bernadeski koji ga je zamenio, očekivao je da uđe.

Danas ga čeka razgovor sa Nedvedom i Alegrijem, proći će, kako se saznaje, sa opomenom, klub ne želi nevolje pred mečeve sa Atletikom.

Inače, sve su glasnije priče da će Dibala otići, Juventusova ideja je da za njega dobije Iska, sa druge strane PSŽ želi "La Hoju", ali sigurno da će Anjeli probati da Argentinca ponudi kao deo sporazuma za Mbapea, što je ipak preteška misija.

Inače, u Juventusu zbog povreda sa strepnjom očekuju 20. februar i duel sa Atletikom, kako stoje stvari biće spreman Kjelini koji bi protiv Frozinonea za desetak dana trebalo da bude makar na klupi. Bonući će najverovatnije propustiti prvi meč, povreda Bernadeskija je lakše prirode, a sada se italijanski šampion znoji oko Daglasa Košte, koji će odsustovati desetak dana, i dalje ne pod velikim znakom pitanja da li će biti u timu na "Vanda Metropolitano", iako je Alegri računao da on, Ronaldo i Mandžukić čine napadačku trojku u tom duelu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.