Dibala kao Bonući, seli se na tribine!?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dibala kao Bonući, seli se na tribine!?

Ako Alegri bude dosledan...

U Juventusu nema komentarisanja izmene i rasprave priliko izlaska sa terena. Čak je i veliki Andrea Pirlo bio kažnjen jer je posle zamene odmah otišao u svlačionicu.

Alegri je prošle godine zbog svađe i komentara kraj aut linije pred ključni meč sa Portom preselio Lea Bonućija na tribine, to je bio početak kraja sadašnjeg kapitena Milana.

Jasno, to se neće desiti sa Dibalom, kada je u pitanju odlazak iz kluba, ali bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mogao na hlađenje već u sredu protiv Spala.

On je naime glasno komentarisao odluku Alegrija da ga zameni Daglasom Koštom u finišu, a čini se da je i opsovao trenera. Juve je dobio 6:2 u Udinama, posle meča bilo je mnogo priče na račun Dibalinog gesta, tim pre što je utakmica već bila rešena.

Dibala je nervozan, već nekoliko mečeva mu ne ide, pao je u formi nakon neverovatnog septembra, a njegova reakcija neće proći bez posledica.

Narednog vikenda je meč u Milanu protiv "Rosonera", ali već za dva dana protiv ekipa SPAL iz Ferare, u lakšem meču kod kuće, mogao bi da ne bude na klupi.

Analitičari kažu da je previše poleteo, da nema opravdanja za postupke, ali je Alegri uvek izlazio kao pobednik iz ovakvih stvari i nema sumnje da će i on i klub naći način da vrate Dibalu na pravi kolosek.

#Dybala al momento del cambio: "Concha de tu madre" pic.twitter.com/I5R88wNhvS

— Mauro Cossu (@maurocossu90) 22. октобар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.