Dibala iz fazona: OVAKVOG majstora ste našli da terate?

Izvor: Mondo, 18.Avg.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dibala iz fazona: OVAKVOG majstora ste našli da terate?

Motivisan kao da debituje za Juve, nepoželjni napadač ukrao je šou na "Nereo Roko" stadionu. Čestitali su mu svi osim Ronalda i Sarija.

Paulo Dibala (25) služio je ovog leta Juventusu kao sredstvo u nameri da se pojača i da se Inter NE pojača, ali kada se je ta neprijatna transfer saga završena zahtevom kojim je Argentinac razljutio Glejzere - došao je trenutak da levonogi as pošalje poruku i Anjelijevima.

Bogati vlasnici Juvea gledali su generalnu probu prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tima za start sezone 2019/20, u kojoj je rival bila Triestina, i imali prilike da odgledaju bravure Dibale na poziciji "lažne devetke", kao i golazo koji je ovaj talentovani napadač postigao.

On je u 39. minutu sa dva poteza izbacio kompletnu odbranu i golmana ekipe iz Trsta, a onda dobio ovacije na "Nereo Roko" stadionu, na kom su ovog leta "orlići" doživeli debakl na Evropskom prvenstvu za mlade.

What a cheeky finish from Dybala pic.twitter.com/EfCDkmMK7t

— FootySays (@Footy_Says) August 17, 2019

Juventus: Šćešni - Danilo (Kuadrado 62), Bonući (Demiral 62), Kjelini (De Liht 62), Aleks Sandro (De Šiljo 62) - Khedira (Emre Džan 67), Pjanić (Matuidi 67), Ravio (Bentankur 67) - Bernardeski (Ramzi 70), Dibala (Mandžukić 62), Daglas Kosta (Iguain 67).

Petom je primio loptu i predriblao dva čuvara, pa lobovao golmana Triestine, na čemu su mu čestitali saigrači, ali ne i Kristijano Ronaldo, pa ni trener Mauricio Sari.

Njih dvojica nisu putovala u Trst, prvi zbog problema sa mišićem noge, drugi zbog ozbiljne prehlade.

Svestan da je uveliko prva zvezda utakmice, Dibala je u 49. minutu pokazao i drugu stranu svoje (fudbalske) ličnosti, pa nonšalantno nije iskoristio jedanaesterac za 0:2, ali posledice nisu bile ni približno katastrofalne poput onih u subotu uveče na "Mestalji" nakon što Kevin Gameiro nije pogodio penal za 2:0.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.