Izvor: Blic, 18.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Mikele osvojio Rim

Di Mikele osvojio Rim

Fudbaleri Fiorentine nastavljaju sa posrtanjem na startu ovogodišnjeg italijanskog prvenstva.

U drugom kolu ljubičasti su izgubili na gostovanju Livornu minimalnim rezultatom, a strelac za domaćina bio je jedan od najboljih strelaca Italije u prethodnih par godina Kristijano Lukareli, koji je u 58. minutu matirao golmana Sebastijana Freja.

Fiorentina je prvenstvo počela sa minusom od 19 bodova, doživela je i drugi poraz u tekućem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šampionatu, zakucana je na začelju tabele i zaista će teško uspeti da sačuva status člana serije A.

Za razliku od kluba iz Firence, Palermo i Roma nastavljaju sa ubedljivim igrama.

Palermo je osvojio sva tri boda na gostovanju u Rimu, a pobedu ekipi sa Sicilije doneo je Di Mikele golovima u 11. i 38. minutu. Časta 'lacijala' spasio je Roki golom u 73. minutu.

Roma je takođe slavila u gostima, a žrtva 'vučice' bila je Sijena. Rimljane je u vođstvo doveo Tadei u 47. minutu, Pizaro je povećao vođstvo u 70. minutu, da bi tačku na meč stavio Čuka u drugom minutu nadoknade vremena. U međuvremenu, Frik je u 87. minutu uspeo samo da ublaži poraz.

Udineze je savladao Torino našeg Nikole Lazetića sa 2:0, a golove su postigli Di Natale u 25. i Felipe u 65. minutu.

Mesini, Atalanti i Kjevu pripao je slađi deo kolača u nerešenim rezultatima mečeva protiv Askolija, Katanije i Empolija, s obzirom da su u ovom kolu bili gosti.

D. Radović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.