Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 09:45

Di Marcio javlja: Vulić je Krotoneov prioritet, počeli pregovori sa Zvezdom

Poznati novinar ne navodi cifre potencijalnog trransfera

Na sjajan način vezista Crvene zvezde Miloš Vulić počeo je novu sezonu. I pored oštre konkurencije u veznom redu srpskog šampiona, rođeni Kruševljanin se izborio za status 12. igrača u sistemu Dejana Stankovića. Na poluvremenu meča sa Novim Pazarom zamenio je Aleksandra Kataija, dobio je minute i sudaru sa Radničkim.

Šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću na poverenju se zahvalio prelepim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << golom iz slobodnog udarca u duelu sa Novim Pazarom, zvanično najefektnijim pogotkom u prvom kolu Superlige. Najavio je Miloš Vullić iskorak u karijeri, ali bi do kraja prelaznog roka mogao da promeni sredinu. I karijeru nastavi u Seriji A.

Čitali ste već informaciju o velikom interesovanju sa Čizme za lakonogog vezistu i interesovanju tri kluba. Poznati novinar i transfer guru kada je u pitanju italijansko tržište Đanluka Di Marcio ovog jutra donosi novu informaciju.

Prema navodima pomenutog novinara Miloš Vulić je jedan od prioriteta sportskog sektora novog člana Serija A, Krotonea. U tekstu piše da su pregovori dva kluba počeli i da ne bi bilo iznenađenje da Miloš Vulić u budućnosti igra u Italiji. Krotone je na dominantan način završio sezonu u Seriji B, ali su ljudi iz tog kluba svesni da su im potrebna pojačanja kako u Kalču ne bi plesali samo jedno leto.

Strelac pogotka protiv Olimpijakosa je fin materijal za prodaju. Ima tek 23 godine, a ugovor sa Crvenom zvezdom ga veže do poslednjeg dana naredne godine. Mogao bi srpski šampion da računa na milionsko obeštećenje, ali... Trener Dejan Stanković, sudeći po prvim utakmicama, u Milošu Vuliću vidi veliku snagu u ovoj sezoni.

„Vulić je mnogo napredovao“, oglasio se posle meča sa Novim Pazarom Dejan Stanković.

Ipak, na Marakani bi dobro razmislili kada bi dobili zvaničnu ponudu sa sedam cifara. Posebno, što se tek očekuju velika ulaganja u igrački kadar. Crvena zvezda će potrošiti ozbiljnu sumu novca u dovođenje napadača, pominje se i dolazak štopera. Ali to posle odlaska Miloša Degeneka.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.