Devojke, sad na spavanje...

Izvor: Mondo, 19.Okt.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojke, sad na spavanje...

Pa, u subotu po zlato! "Nije nam važno ko je protivnik u finalu. Stil igre Kine i Italije jeste različit, ali nama to nije važno", poručio je selektor Terzić.

Srbija je ostvarila istorijski plasman u finale Svetskog prvenstva za odbojkašice, ali kako igraju naše dame, teško da će se tu i zaustaviti.

Selektor Zoran Terzić rekao je da ne razmišlja o rivalu u borbi za zlato, jer i Kina i Italija imaju svoje stilove igre...

"Ovo je najveći uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naše reprezentacije na svetskim prvenstvima. Sanjamo naš san na javi, ali sad moramo malo i da spavamo da bismo se odmorili i dali sve od sebe u finalu. Odigrali smo težak meč, pod velikim pritiskom, ali se trud isplatio. Nije nam važno ko je protivnik u finalu. Stil igre Kine i Italije jeste različit, ali nama to nije važno", istakao je selektor posle pobede nad Holandijom 3:1.

Finale u Jokohami biće igrano u subotu od 12.40, a posle psihološki izuzezno naporne utakmice sa Holanđankama, svoj komentar dala je i kapiten Maja Ognjenović.

FINALE! Bravo devojke!

"Bila je ovo jedna od najtežih utakmica u mojoj karijeri. Imali smo uspone i padove tokom meča, ali smo pobedile i presrećne smo zbog toga".

Tijana Bošković ponovo je bila najefikasnija u našem timu, sa 29 poena.

"Srećne smo i ponosne. Pobedile smo jer smo igrale kao tim u odsudnim trenucima. Potudićemo se da i u finalu budemo na visini zadatka", najavila je sjajna 21-godišnja odbojkašica.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.