Izvor: RTS, 30.Okt.2020, 10:07

Devojka optužila Zvereva za zlostavljanje i pokušaj gušenja, on čeka dete sa drugom

Nemački teniser Aleksander Zverev prolazi kroz turbulentan period pošto je saznao da će postati otac deteta koji nosi njegova bivša devojka Brenda Patea, ali se i suočio sa ozbiljnim optužbama za zlostavljanje. Zverev, koji je i u prošlosti imao velikih problema u privatnom životu, navodno je fizički napadao jednu od bivših devojaka koja je sada javno progovorila.
U pitanju je Olga Šaripova, sa kojom se Saša zabavljao pre nekoliko godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja je prvo na Instagramu nagovestila probleme, a onda dala izjavu i za ruski Čampionat.

"Jednog dana šetala sam Njujorkom sa Dašom Medvedovom (suprugom Danila Medvedeva). Malo smo zakasnili u hotel, a Saša se naljutio zbog toga. Posvađali smo se. Kao što sam napisala na Instagramu, pokušao je da me uguši jastukom, zavrnuo mi je ruke. Probala sam da pobegnem iz sobe, ali mi nije dozvolio. Na kraju sam uspela da se oslobodim i pobegnem", izjavila je Šaripova.
Ona je istakla da to nije bio jedini put kada je zlostavljana.
"Pronašao me je dole, u holu. Probali smo da pričamo, ali sam znala da od toga nema ništa. Pokušavala sam da odem, ali me je on gurao u zid i rekao da nemam gde. Govorio mi je da nikoga nije briga za mene i za to što mi radi. Na sreću, naišli su neki ljudi i ja sam uz njih pobegla na ulicu. Bila sam sama. Dobro je što sam imala telefon kod sebe, pa sam pozvala prijatelja da dođe. To nije bio prvi put da radi takve stvari, ali jeste bilo najgori", dodala je.
Povod zbog kojeg je Ruskinja odlučila da javno istupi jeste objava Brende Patee, još jedne bivše Sašine devojke, koja je potvrdila da je trudna i da nosi dete sedmog igrača sveta.

Patea je donedavno bila u vezi sa Zverevom, čak su zajedno boravili u Beogradu i Zadru tokom Adrija tura. Ona je navela da više nije u kontaktu sa nekadašnjim momkom i da ne želi da imaju zajedničko starateljstvo, ali je onda reagovao i Aleksandar.
Zverev je, ipak, izrazio želju da zajednički odgaja dete sa Brendom.
"Poslednji dani su bili veliki izazov za mene. Postaću otac sa 23 godine i radujem se tome što ću dobiti dete. I pored toga što Brenda i ja nismo više zajedno, imamo dobar odnos i preuzimam odgovornost kao otac. Zajedno ćemo voditi računa o toj maloj osobi koja će porasti. Neću ništa osim toga da iznosim u javnost, to su moje privatne stvari. Siguran sam da Brenda i ja možemo da se snađemo na tom bolju bez medija", objavio je Zverev koji se potom osvrnuo i na optužbe:
"Uz to, tu su i neosnovane optužbe moje bivše devojke Olge Šaripove koje sam pročitao u medijima. To me je veoma rastužilo. Poznajemo se od kada smo bili deca i mnogo toga smo prošli zajedno. Veoma mi je žao što daje takve izjave. Njene optužbe jednostavno nisu istinite. Bili smo u vezi, ali ona se završila pre mnogo vremena. Ne znam zašto Olga sada iznosi ovakve optužbe. Nadam se da ćemo naći način da razgovaramo na odgovoran i odgovarajući način."

Nije poznato da li će biti otvorena istraga o ovom slučaju, ali ni tu nije bio kraj optužbama, pošto je 23-godišnjakinja nastavila novom objavom na društvenim mrežama.
"Moja priča je tek započela. Ne znam da li to sam pišeš ili onaj ko vodi tvoj Instagram. Do sada nisi imao hrabrosti direktno da mi odgovoriš. Ne lažem, a oboje to znamo. Ne bojim se da kažem istinu, zar ne?", nastavila je sa napadima.
Olga je ovaj slučaj iskoristila da u žižu javnosti istakne nasilje muškaraca nad ženama.
"Želim da pokažem svim muškarcima koji sebi dopuštaju da se odnose loše prema ženama da nismo neka vrsta ukrasa, nismo +1, nismo lutke sa kojima se može postupati na bilo kakav način. I, ako si mislio da ću nakon svega što sam prošla u toj vezi ćutati, onda si pogrešio. Nisi mogao lično da odgovoriš na moja pitanja. Morala sam ovo da učinim", zaključila je Šaripova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.