Devet golova od Totenhema? Nije problem, Zvezda može u drugu fazu Lige šampiona!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devet golova od Totenhema? Nije problem, Zvezda može u drugu fazu Lige šampiona!

Sjajna partija u Beogradu povećala šanse "crveno-belih".

Prvi tim Crvene zvezde je nakon ubedljivog poraza od Totenhema na Marakani praktično izgubio realnu mogućnost da se plasira u drugu rundu Lige šampiona.

Njima najverovatnije predstoji borba za nastavak takmičenja u Ligi Evrope sa Olimpijakosom, ali to nije slučaj sa omladincima "crveno-belih".

Izabranici Slavoljuba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Đorđevića su nešto pre svojih starijih kolega odigrali sjajan meč na stadionu Voždovca protiv Totenhema i pobedom od 2:0 osvojili sedam bodova u svojoj grupi Lige šampiona za mlade. Veliki podvig je naterao mnoge da zaborave bolan poraz od istog rivala u Londonu od 9:2.

Ostale su još dve utakmice, u Beograd stižu vršnjaci iz Bajerna, dok će u poslednjem kolu gostovati Olimpijakosu u Pireju.

Ukoliko Zvezda ostane neporažena protiv Bavaraca, a Totenhem izgubi od Olimpijakosa u narednom kolu to bi značio siguran nastavak takmičenja u LŠ za mlade, dok bi eventualna pobeda i približila mlade igrače srpskog tima ka prvom mestu u grupi.

Bajern trenutno ima 10 bodova, Zvezda je druga sa sedam, sledi Totenhem sa četiri, dok je Olimpijakos osvojio samo bod u dosadašnjem toku takmičenja.

Prvoplasirani će se plasirati direktno u osminu finala Lige šampiona za mlade, dok će drugi u grupi igrati šesnaestinu finala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.