Detalji ugovora poznati, posle Sančeza još jedno pojačanje, Inter ima tim za titulu?

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji ugovora poznati, posle Sančeza još jedno pojačanje, Inter ima tim za titulu?

Pošto je dogovoren dolazak napadača, Inter će još jednim transferom završiti prelazni rok. Očekivanja navijača rastu.

Više nema dileme, polse Lukakua još jedan igrač Junajteda stiže na "Meacu". Aleksi Sančez je pristao, pozajmica sa pravom otkupa od 15 miliona. Inter će ga plaćati 5 miliona neto, ostatak od 7 miliona će ostati obaveza Junajteda.

I to nije sve što se tiče prelaznog roka, ostaje još igrač po levoj strani. Razmišljali su o Kostiću, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izgleda da je izbor pao na Biragija iz Fiorentine.

Ovaj fudbaler bi mogao da dođe na pozajmicu, ili kao deo trampe, nekoliko igrača Intera poput Valera, Politana i Galjardija su meta Toskanaca. Sam Biragi je dogovorio uslove sa klubom u kome je ponikao, on bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor sa Interom.

Inače, mediji se bave timom koji će imati Konte i tvrde da je razlika u odnosu na Juventus mnogo manja, odnosno da ćemo konačno imati ravnopravnu bitku za titulu.

Prema tim navodima, Konte će forsirati 3-5-2 formaciju, sa Godinom, De Frajem i Škrinjarom kao centralnim bekovima, levo će biti pomenuti Biragi, desno Lazaro koji je stigao iz Herte. Dva mesta u veznom redu u sredini rezervisana su za Brozovića i Sensija. Izgleda da se Inter ohladio od Vidala, u napadu će biti Sančez i Lukaku, i Lautaro kao opcija sa klupe.

Čini se da postoji dosta entuzijazma, klub je uspeo da napravi odličan tim, videćemo da li i toliko jak da prekine dominaciju Juventusa.

Ostalo je i da prodaju Ikardija, i Napoli kao jedina opcija, iako su se dogovorili sa Monakom, Argentinac je i to odbio. Juventus ima svojih problema, neće sigurno nuditi neke velike sume za bivšeg kapitena Intera, pa je taj transfer malo verovatan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Atalanta se sprema za LŠ, stiže pojačanje iz Milana?

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019

Dva kluba imaju dobru saradnju u poslednje vreme...Klub iz Bergama se sprema za početak nove sezone Serije A, u prvom kolu ih očekuje gostovanju SPAL-u...Ipak ove godine akcenat će biti na istorijskom učešću u Ligi šampiona, ali tim mora da se pojačava ostalo im je nešto manje od četiri dana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.