Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 13:37

Detalji Barsinog plana da zadrži Mesija: Ugovor na 10 godina, posle Amerike postaje direktor

Đoan Laporta i otac argentinske zvezde uveliko pregovaraju

Prošlog leta delovalo je da Lionel Mesi definitivno napušta Barselonu. U međuvremenu se situacija promenila, a povratkom Đoana Laporte na mesto predsednika šanse da šestostruki najbolji fudbaler planete ostane u klubu značajno su porasle.

Katalonska TV3 prenela je informaciju da su pregovori prvog čoveka Barse i Mesijevog oca Horhea o produžetku ugovora koji ističe po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezone počeli pre nekoliko dana, dok argentinski TyC javlja da je Barsa svom najboljem fudbaleru spremila desetogodišnji ugovor!

Nedelja, 21.00: (7,75) Valensija (4,80) Barselona (1,40)

U njemu navodno piše da bi 33-godišnji Mesi bio u obavezi da igra još dve sezone, a potom bi u Sjedinjenim Američkim Državama obavljao ulogu klupskog ambasadora, ali i kroz rad u nekom od tamošnjih učesnika MLS lige sticao iskustvo u poslu izvršnog direktora, što je pozicija koja bi ga čekala kada se vrati na Kamp Nou.

Svakako da takva ponuda zvuči primamljivo, ali Argentinac i dalje razmišlja isključivo o terenu. Potvrđuje to jedan od njegovih uslova za produžetak saradnje, koji glasi da klub dovede neko "top" pojačanje, kako bi Barselona ponovo bila konkurentna za trofej Lige šampiona.

Da je tako nešto potrebno Kataloncima jasno je kao dan. Videli smo u porazu od Granade, kojim je tim Ronalda Kumana propustio priliku da preuzme vrh Primere od Atletiko Madrida.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.