Detalj o kome niko ne priča: Da li je Siti oštećen za penal? (FOTO+VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalj o kome niko ne priča: Da li je Siti oštećen za penal? (FOTO+VIDEO)

Sporna odluka iz finiša susreta polufinala Lige šampiona

Real Madrid ide u Milano i tu se ništa neće promeniti. Mančester Siti nije ni zaslužio da prođe u finale, iako je, možda, mogao da dobije šansu da u završnim minutima revanša poravna na 1:1 i tako zakaže duel sa Atletikom.

O čemu je reč? U finišu utakmice, kad su Građani pokušali ne baš smisleno, nego više stihijski da napadaju, jedna lopta upućena je u kazneni proctor Reala. Na nju je prvo krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << golman Kejlor Navas, ali nije video da iz drugog plana stiže kapiten Serhio Ramos. Obojica su je dirala u nameri da otklone opasnost. Kostarikanac glavom, reprezentatiac Španije - rukom.

Bar tako pokazuje snimak. Sve se to dešavalo pred Serhijom Aguerom koji je čekao otpadak. Ili da sudija Damir Skomina pokaže na belu tačku. Nije se desilo.

A, šta vi mislite: da li je ovo bilo za najstrožu kaznu?

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.