Detalj o kojem se najviše priča – Vinisijus zaslužio crveni karton?

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 00:41

Detalj o kojem se najviše priča – Vinisijus zaslužio crveni karton?

Strelac jedinog gola za Real protiv RB Lajpciga Vinisijus Žunior dobro je prošao kod sudije Mase koji mu je pokazao samo žuti karton zbog starta nad Orbanom.

Bile su to, zapravo, dve nervozne reakcije Brazilca u duelu sa kapitenom gostiju.

Najpre ga je srušio s leđa, da bi odmah potom sa obe ruke uhvatio za vrat Orbana i srušio ga, mada je tu bilo i doze teatralnosti fudbalera Lajpciga.

Kako god, ne menja glavni utisak da je italijanski sudija mogao (i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << morao) da pokaže Vinisijusu crveni karton za ovaj nasrtaj u 54. minutu.

Očito, Masa nije tako video ovaj bezobrazluk igrača Reala.

Crveni karton za Brazilca tražili su odmah i igrači nemačkog tima. Italijan im nije uslišio želju.

Nedugo kasnije Vinisijus je postigao vodeći gol za Madriđane koji su i pored toga do samog kraja strepeli da meč ne uđe u produžetke.

Zanimljivo da je upravo Orban doneo egal gostima nedugo nakon gola Vinisijusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.