Detalj koji je iznervirao Francuze, srpski navijači zviždali tokom minuta ćutanja! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalj koji je iznervirao Francuze, srpski navijači zviždali tokom minuta ćutanja! (video)

Pre početka utakmice desilo se nešto što nije obradovalo Francuze.

Francuski navijači su nas sjajno dočekali u "Bersiju" sinoć, nakon himne reprezentacije Srbije usledili su aplauzi, a kada se završilo intoniranje "Marseljeze", usledio je minut ćutanja.

Minut ćutanja je bio namenjen Žaku Širaku, nekadašnjem predsedniku Francuske, i dok je 15000 Francuza ustalo da oda počast, bilo je par srpskih navijača koji su negodovali.

Tako su naši navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeli da navuku gnev navijača Francuske koji su odgovorili zvižducima kada se završio minut ćutanja.

Ponovo se mešaju politika i sport, možda je najbolje rešenje za sve da se minuti ćutanja održavaju samo za preminule sportske radnike i sportiste, ne i za istaknute političare.

Honteux ces quelques sifflets (provenant en grande partie de la tribune où se trouvent les supporters serbes) pendant la minute de silence en hommage à Jacques #Chirac. Les supporters français ont la rage et soutiennent plus que jamais les bleus #FRASER pic.twitter.com/TsjojT8RDP

— C. de La Morinerie (@Morinerie) September 27, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Francuzi ljuti zbog zvižduka tokom minuta ćutanja Širaku

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2019

Dosta pažnje posvetili su danas francuski mediji tome što je dio srpskih navijača izviždao minut ćutanja povodom smrti bivšeg francuskog predsjednika Žaka Širaka, pred početak polufinalnog susreta protiv Francuza.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.